Onbeperkt spareribs eten

22 maart t/m 26 april

Elke vrijdag van 22 maart t/m 26 april.

Wat kunt u verwachten?

Heerlijke spareribs: Onbeperkt eten van onze heerlijke spareribs!

€25,00 per persoon

Reserveer nu uw plek! Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Moederdag High Tea

12 mei is het weer tijd om alle moeders eens in het zonnetje te zetten!

Vier deze dag in stijl met onze betoverende High Tea! Geniet samen met uw moeder van een scala aan heerlijke hartige en zoete lekkernijen, gepaard met verfrissende thee.

€27,50 per persoon

Reserveer nu en beleef een onvergetelijke middag!

High tea

Laat je betoveren door een harmonieuze mix van verrukkelijke zoete en hartige lekkernijen, samengebracht rondom een pot dampende thee, die de tafel omtovert tot een ware oase van warmte en gezelligheid. Nodig je dierbaren, vrienden en familie uit om samen te komen voor een ontspannen middag of avond, waarbij jullie samen genieten van heerlijke smaken en onvergetelijke momenten creëren die nog lang zullen nazinderen.

High Beer

Ontdek onze High Beer, een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van een selectie van heerlijke bieren, gepaard met verrukkelijke hapjes. Laat je smaakzin verwennen terwijl je proeft van verschillende biersoorten, zorgvuldig uitgekozen om perfect te passen bij onze ambachtelijke hapjes. Reserveer nu en trakteer jezelf op een gezellige middag vol lekkernijen en goed gezelschap. Cheers!

Ofyr

Voorbeeld ofyr bij bistro dn duuk

Geniet van heerlijk vlees van de OFYR! Benieuwd naar de veelzijdige mogelijkheden met dit prachtige kooktoestel? Neem gerust contact met ons op! 🌟🔥