Een leuke Bistro gelegen in de omgeving van Zaltbommel

De Bistro ligt aan het Esmeer.

De Bistro gelegen aan de jachthaven in Aalst bij Zaltbommel Is een unieke locatie aan het water, het is een mooi trefpunt voor gezelligheid. Of u nu met de auto, fiets of boot komt wij serveren u graag een gezellig, smaakvol en betaalbaar lunch & dineren, maar ook voor feesten en partijen staan wij voor u klaar. De menukaart heeft een ruime keuze uit vis- en vleesspecialiteiten. Kort om een unieke locatie met een heel mooi uitzicht. 

uit eten in Aalst bij Zaltbommel

Zin om gezellig in een Bistro samen uit eten te gaan in Aalst bij Zaltbommel? Onze Bistro den Duuk in Aalst is echt heel gezellig en we serveren lekkere producten.

Als je nou gezellig wat wilt eten in de omgeving van Zaltbommel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat onze Bistro heel hoog scoort. Op de website van Bistro den Duuk kunt u makkelijk en snel uw tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zullen wij van Bistro den Duuk hier rekening mee houden.

Bistro den Duuk is meestal druk bezet, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje is daarom verstandig. Als je gegeten hebt bij Bistro den Duuk in Aalst. laat dan ook even een recensie achter op deze website of op Google. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Bistro den Duuk biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie of andere allergieën.

Meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.
Bistro d'n Duuk

Bistro d'n Duuk