fbpx

Iets te vieren

Sfeervolle feesten op een bijzondere locatie

Feesten op een bijzondere locatie!

Uw verjaardag, jubileum of bruiloft vieren op een locatie om nooit te vergeten. Een sfeervolle ambiance, lekkere hapjes en drankjes, en alles is mogelijk. Van lunch tot compleet diner. Samen met u organiseren wij een verjaardag die helemaal past bij u en uw gezelschap. Van kinderfeestje tot gezellige high tea met vriendinnen, en van borrel tot spetterend themafeest.

Of u nu een kroonjaar te vieren heeft of ‘gewoon’ uw verjaardag wilt vieren. Bij ons is alles mogelijk. U heeft de beschikking over een bijzondere locatie voor het vieren van uw verjaardag. Samen met u organiseren wij een middag of avond waar u dankzij onze onbezorgde gastvrijheid alleen maar van hoeft te genieten. Wij zorgen namelijk voor de boodschappen, het koken en de afwas.

Verjaardag – Familiefeest

Wilt u uw verjaardag vieren in een gezellige omgeving bij ons kan dat. Staat tram 40 voor de deur en wil je daar samen met je vrienden op klinken? Vier het dan gewoon bij ons! Wij hebben all-in arrangementen samengesteld. Het arrangement duurt 4 uur en kan in overleg gereserveerd worden, in alle vestigingen van Van der Stam Horeca. Uiteraard is het mogelijk om het arrangement uit te breiden. Er zijn verschillende formules mogelijk, van klassieke diners tot buffetten en walking dinners.

Receptie – Jubileum feest

Vier je binnenkort je porseleinen, zilveren of gouden huwelijksjubileum? Of u nu jarig bent, een receptie of een (huwelijks)jubileum te vieren heeft: een leuke gebeurtenis moet goed gevierd worden. Voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit ons aanbod van arrangementen.

TROUWEN

Geniet van de mooiste dag van jullie leven op een unieke locatie. Wij bieden jullie alles voor een mooie huwelijksdag. Van het jawoord tot een spetterend feest, het is allemaal mogelijk. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag onze prachtige bistro aan de haven.

Scroll to top