Restaurant in de beurt van Zaltbommel

Het leukste restaurant vlakbij Zaltbommel

Een restaurant met een uniek uitzicht over de haven van het Esmeer. Dus onbezorgd genieten op een fantastische locatie aan het water. De hele week staat ons team graag voor u klaar, in het leukste restaurant in de buurt van Zaltbommel, voor een kop koffie, lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner.

Mede door de unieke locatie bij Zaltbommel, een fijne sfeer en professionele gastvrijheid is ons restaurant een onvergetelijke ervaring. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnen lopen en de sfeer proeven van ons restaurant. Hopelijk tot snel.

Zin om gezellig samen uit eten te gaan in de buurt van Zaltbommel?
Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant of bistro te kiezen.

Als je nou gezellig wat wilt eten in de omgeving van Zaltbommel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat onze Bistro heel hoog scoort. Op de website van Bistro den Duuk kunt u makkelijk en snel uw tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zullen wij van Bistro den Duuk hier rekening mee houden.

Bistro d'n Duuk

Bistro d'n Duuk