Eten en drinken bij de Jachthaven van het Esmeer

uit eten in Aalst vlakbij Zaltbommel

Gelegen aan de jachthaven in Aalst in de Bommelerwaard. Onze unieke locatie aan het water maakt ons een mooi trefpunt van gezelligheid. Of u nu met de auto, fiets of boot komt wij serveren u graag een fijne lunch of diner. Gezellig, smaakvol en betaalbaar lunchen & dineren, maar ook voor feesten en partijen staan wij voor u klaar. De menukaart heeft een ruime keuze uit vis- en vleesspecialiteiten. Kort om een unieke locatie met een heel mooi uitzicht.

uit eten in Aalst bij Zaltbommel

Zin om gezellig samen uit eten te gaan in de Bommelerwaard?
Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant of bistro te kiezen. Al eens bij onze Bistro den Duuk in Aalst geweest? Echt heel gezellig en lekkere producten om uit te kiezen. Een echte aanrader. 

Als je nou gezellig wat wilt eten in de omgeving van Zaltbommel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat onze Bistro heel hoog scoort. Op de website van Bistro den Duuk kunt u makkelijk en snel uw tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zullen wij van Bistro den Duuk hier rekening mee houden.

Bistro den Duuk is meestal druk bezet, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje is daarom verstandig. Als je gegeten hebt bij Bistro den Duuk in Aalst. laat dan ook even een recensie achter op deze website of op Google. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Bistro den Duuk biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

 

Meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Bistro d'n Duuk

Bistro d'n Duuk