Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een leuke job?

Bistro d’n Duuk is een charmante en knusse bistro gelegen in het hart van de prachtige Bommelerwaard. Onze locatie, omgeven door een mooie jachthaven, staat bekend als dé plek voor heerlijke koffie, lunch en diner. Met een gezellige sfeer en een menu vol verrassende gerechten, is Bistro d’n Duuk een geliefde bestemming voor zowel diners als gezellige borrels.

 

Of je nu een ervaren kok bent, een vriendelijke gastheer/gastvrouw, of een talent in de keuken die wil leren en groeien, we hebben diverse vacatures. Neem een kijkje hieronder en wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team.  

Aan het woord….

Diede

2 jaar geleden ben ik begonnen in de cafetaria. Sindsdien wil ik  geen andere bijbaan meer. Het team is namelijk mega gezellig en we werken goed met elkaar. Werken bij d’n Duuk is echt super leuk!

 

Arre

Na een tijdje bij een andere brasserie gewerkt te hebben,
kwam Bistro d’n Duuk op m’n pad! Vanaf moment één voelde ik me thuis, een zeer prettige werksfeer, leuke collega’s maakt het werken bij d’n Duuk fantastisch!

 

Sanne

Ik kom zelf uit Aalst en zocht een leuk baantje voor erbij. Toen kwam ik op Facebook een berichtje tegen dat ze bij Bistro d’n Duuk personeel zochten. Ik twijfelde geen moment en belde op. 3 dagen later liep ik al mee op het terras en draaide ik mee in de cafetaria. Oprecht een super leuke job! 

Bistro d'n Duuk

Bistro d'n Duuk